«М`ясторія» — це мережа магазинів-ресторанів у форматі steak&grill. З 2015 року компанія працює у сфері виготовлення та реалізації відбірного м`яса та страв з нього. Мережа розвиває культуру споживання стейків в Україні, а також виготовляє авторську продукцію.
На сьогодні «М`ясторія» має 8 фірмових магазинів-ресторанів , а також мережа реалізує 45 SKU фірмової продукції у понад 480 торгових точках по всій Україні.
Власне виробництво у Миргороді та Києві, новітнє обладнання й авторський підхід дозволяють створювати продукцію ресторанного рівня у промислових масштабах і постачати його не лише до фірмових точок продажу, але й 39 мережам-партнерам у всій країні.
Влітку 2023 року «М`ясторія» офіційно оголосила про старт продажу франшизи Meat Bar і вже встигла відкрити перший заклад по франшизі в Івано-Франківську.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом. Цей формат поєднує у собі елементи швидкого приготування й обслуговування, разом із високою якістю та вишуканістю страв.
«Мʼясторія» пропонує три формати співпраці:
- фуд-корт, який стане вигідним варіантом для торгового центру (> 22 кв. м);
- формат S — точка у форматі fast casual (> 30 кв. м). Вона ідеально пасуватиме до центру міста, локації з активним трафіком та високим клієнтопотоком;
- формат M — магазин + заклад fast casual (> 65 кв. м). Він стане чудовим рішення для спального району, сучасного житлового комплексу чи насиченої вулиці міста.
Франчайзер забезпечує своїх партнерів прозорою фінансовою моделлю, ІТ-екосистемою та повноцінним навчанням команди, допомагає з дизайн-проєктом, надає повний юридичний, бухгалтерський та маркетинговий супровід.
Структура доходу складається з чотирьох джерел:
- ресторанне меню, яке адаптується під конкретний заклад та місто;
- готові вітринні страви у форматі grab and go;
- фірмова продукція «Мʼясторії» (стейкові набори, авторські страви та напівфабрикати);
- власна доставка та агрегатори.
Робоча бізнес-модель і відпрацьовані процеси материнської компанії дозволяють забезпечити окупність закладу протягом 16-19 місяців.
Якщо ви бажаєте зробити власний внесок у гастрокультуру України, мати бізнес, яким можна пишатися, і заробляти власним смаком — франшиза від «М`ясторія» стане найкращим рішенням саме для вас.
читати статті
Влітку 2023 року «М`ясторія» оголосила про офіційний старт продажу франшизи, а 11 листопада вже презентувала перший заклад, відкритий спільно з франчайзі.
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Тест на підприємництво
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...